Diana Angelson, scenaristă, actriță, Los Angeles

Noul film, “A Doua Venire a lui Hristos”, produs de doi cineaști români, a fost lansat cu fast în cinematografele din Hollywood, mai ales că pelicula a trecut și prin câteva faze miraculoase în timpul filmărilor, relatează Moldova Times.  

Filmul redă povestea unei femei de știință, Dr. Beatrix Cera (Diana Angelson), în timp ce încearca eroic să salveze lumea atunci de la un dezastru ecologic la nivel mondial, care duce la foamete și sfârșitul întregii omeniri.

Este o poveste emoțională și personală în timp ce doctorul Cera se luptă cu sine pentru a găsi o soluție la probleme insurmontabile, pe măsură ce copilul ei adoptat trece prin această criză.

foto: Natalia Ghilașcu/Moldova Times, premiera filmului în Pasedina

Omul de știință John Zachary (Jason London) și fiica ei Alba (Jessica Zhou) o provoacă să creadă în puterea lui Isus de a face ceea ce nu putem face pentru noi înșine. Dacă nu puteți salva nici o singură viață, cum puteți salva întreaga lume, se întreabă scenarista Diana Angelson.

Trebuie să fim recunoscători în fiecare zi pentru viața noastră, pentru că miracolele sunt prezwnte în viața noastră, doar că nu le putem vedea. Societatea ăn care trăim ne perise, am uitat ce este dragostea, degradăm, dar cred că singura speranță este să ne amintim de ce Hristos ne-a salvat, afirmă Diana Angelson pentru Moldova Times.

Fundația Dove a acordat filmului sigiliul de aprobare “Credincioșie”. Fundația afirmă că “filmul face o treabă bună în a îndrepta spre Isus o singură speranță a omenirii”.

“A doua venire a lui Hristos” marchează debutul regizoral al lui Daniel Anghelcev, produs de Producțiile Flawless, împreună cu producțiile 7Heaven Productions și FilmBrewery. În total, circa 250 de actori s-au filmat în acest proiect, iar timp de trei zile, a plouat după șapte în deșertueile din California, ceea ce a fost de neînțeles pentru cineaști.

În film s-au filmat actori români, iar filmele creștine din Hollywood nu prea sunt susținute, afirmă Daniel Anghelcev, cu toate acestea, toți actorii talentați și-au arătat bunovoința și încrederea că va fi unul de succes. La premierea filmului au fost prezenți membrii de familie ai ambilor scenariști, actori renumiți, dar nu au lipsit nici reprezentanții comunității de români din Los Angeles, Asociația “Viitorul Român”, care l-au susținut pe Daniel Anghelcev în debutul său regizoral.

Daniel Anghelcev, Natalia Burn, Natalia Ghilașcu, Vera Zadoinov, Los Angeles

La producția filmului a lucrat o echipă de oameni talentați, recunoscuți în diverse filme cu renume: Diana Angelson (Armenia, dragostea mea), Jason London (Dazed and Confused), Quinton Aaron (The Blind Side), Natalie Burn (Expendables 3), Al Sapienza (Sopranos, House of Cards) film care a fost nominalizat la Globul de Aur, Tom Sizemore (Saving Private Ryan), și nominalizatul la Oscar, Sally Kirkland (JFK, Bruce Almighty).

Mesajul filmului este că doar prin credință și dragoste se poate salva omenirea, care a primit și binecuvântarea sfântă a Papei Francis din Orașul Vatican.

Filmul urmează să fie distribuit prin rețelele Sony și Netflix începând cu martie 2018, iar în acest fel, și publicul din România va putea viziona creațiile cineaștilor din țara de origine.

Comments

comments