foto: Curaj.TV
foto: Curaj.TV

Diaspora din Belgia, Olanda și Luxemburg îi solicită șefului statului o întrevedere la Bruxelles, în perioada în care Igor Dodon se va afla într-o vizită oficială, relatează Unimedia.

Într-o scrisoare oficială, reprezentanții diasporei din spațiul Benelux își arată speranța că șeful statului va fi disponibil de a participa la o întrevedere similară la Bruxelles ca cea cu diaspora din Federația Rusă.

„Excelenţei Sale, Domnului Igor Dodon,
Preşedinte al Republicii Moldova

Publicitate comercială

Stimate Domnule Preşedinte, urmare a anunţului făcut privind efectuarea vizitei oficiale la Bruxelles în perioada 6 – 8 februarie curent, Vă adresăm această solicitare în vederea stabilirii unei întrevederi cu reprezentanţii diasporei aflaţi în spaţiul Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg).

O asemenea adresare vine în contextul în care vizita Dumneavoastră la Bruxelles este determinantă pentru continuarea vectorului european al Republicii Moldova, obiectiv strategic susţinut masiv de către diaspora din UE.

Luînd în considerare deschiderea exprimată în cadrul vizitei efectuate la Moscova faţă de reprezentanţii diasporei de pretutindeni, mizăm pe disponibilitatea Dumneavoastră de a organiza o întrevedere similară la Bruxelles.

Rămînem în aşteptarea disponibilitatii Dvs de dialog.

Roman Uscatu
Victoria Țăranu

Bruxelles, 1 februarie 2017”

Comments

comments