Înainte să scrie despre ponei și creioane, Ioana Slăniceanu a scris despre paste făinoase, carduri bancare, pantofi și ciocolată, în publicitate. De la 13 ani, a început să scrie poezii ani și iată că acum s-a întors în lumea copilăriei după o pauză de publicitate, care în cazul ei a durat 17 ani. Cartea de care are nevoie fiecare copil, născut într-o familie româno-americană, s-a născut într-un magazin de jucării din Los Angeles, unde Ioana a lucrat circa trei ani. 

Cartea “Creionul Magic”

“Oare ce ți se poate întâmpla când ții în mână Creionul Magic? Ceva fantastic, desigur. Veți rămâne surprinși de ilustrațiile magice pe care le veți descoperi în această carte, desenate de Margareta, căreia prietenii îi spun Umi. Înainte de a descoperi pasiunea pentru culori, Umi a fost gimnastă. A început să ilustreze după ce profesorul din liceu i-a spus că, în loc să deseneze, poate să scrie povești”.

“Creionul Magic” este călătoria fermecată a unei fetițe care își descoperă un talent special. I-a fost greu, i-a fost ușor? Urmărește-o în drumul ei și află cum poți și tu să îți descoperi propriul talent. Creionul Magic” s-a născut pentru a promova motto-ul “Și eu pot!”, pentru a încuraja ambiția, perseverența, încrederea de sine.

Diaspora nu va putea vota în baza actelor expirate la alegerile parlamentare

Dacă ești interesat să îi încurajezi pe cei mici să caute valoarea în ei, nu în exterior, această carte este cea mai potrivită pentru educația copilului tău. Cartea îi va ajuta pe copii să se considere magici și totodată va promova ideea că toți copiii sunt relevanți și valoroși în tot ceea ce fac, nu în ceea ce dețin.

Cartea “Creionul Magic”

Ce poate fi mai valoros decât o carte pentru copii, minunat ilustrată, în versuri, despre talent, visuri, ambiție și perseverență? E o povestire cu tâlc, căreia nu îi lipsește deloc magia. O povestire despre succes, dar nu orice fel de succes: unul bazat pe cultivarea talentului și pe tenacitate, nu pe alegerea unei “scurtături”.

Cartea a fost lansată în septembrie 2017 la librăria Humanitas Cișmigiu, în București, și din decembrie 2018 este disponibilă pe Amazon, cu livrare gratuită, pentru comunitatea românească din America.

“Mi-am dorit ca această carte să fie disponibilă în America, pentru că știu cât de important este pentru tinerele familii ca cei mici să nu uite limba română. “Creionul Magic” e o ocazie perfectă de a exersa limba română prin storytelling”, ne încurajează Ioana Slăniceanu.

Descarcă ediția online sau tipar a revistei HORA in America din februarie.

Pentru a fi la curent cu afacerile comunității de moldoveni din SUA și alte noutăți despre românii talentați din SUA, abonează-te chiar azi la revista HORA in America! Poți primi revista tipărită și acasă. Nu pierde nicio ediție importantă! 

Comments

comments