@MYTRAVELCOLOR, @WORLDTRAVEL_NATA, [email protected]

În aproape trei ani, o familie de moldoveni din Florida a format o echipă impunătoare de călători, au adunat peste 11 mii de clienți din diferite ţări. Potrivit Nataliei și Igor Guțu, peste 200 de persoane au ajuns la venituri pasive lunare între $500 – $30 000.

La dezvoltarea acestui proiect poate participa oricine doreşte să-şi schimbe modul de viaţă, ne încurajează ei, să acumuleze un venit suplimentar, care cu timpul, să devină esenţial, să călătorească mai des şi la preţuri rezonabile, sau chiar gratuit.

Oferta pe care o prezintă ei în această revistă te ajută să faci parte dintr-o comunitate de oameni pozitivi și deschişi din diferite ţări. Surprinzător sau nu, în echipa lor s-au alăturat peste 100 de persoane surdo-mute, care au succese mari şi îi motivează pe alții să răspundă acestei provocări.

Potrivit Nataliei Guțu, în afară de călătoriile frumoase de 4 și 5 stele, bilete de avion, hotele, croaziere, activităţi la preţuri convenabile, mai puteți beneficia de multe alte servicii prin intermediul clubului de călători:

1.Acumulați de puncte pe care puteți să le utilizați de la 5-80% pentru rezervările hoteliere, croaziere, de asemenea atunci când cumpărați online peste 12.000 de articole.

  1. Puteți cumpăra mai mult de o mie de brand-uri în diferite magazine (produse alimentare, articole vestimentare, parfumuri, domine,  flori) și să obțineți un profit de la 0,75 – 23% din suma pe care o utilizați atunci când cumpărați bilete de vacanţă, bilet de avion, hotel, etc.
  2. Puteți alege o varietate mare de  cafenele, restaurante, activităţi, bowling, centre de fitness, saloane spa, excursii, diverse servicii, pe care le avem în aplicaţie şi le găsim după geolocație, unde puteți obține o reducere de 20-80% în puncte din suma cheltuită. Există chiar și localuri care, în anumite zile, pot oferi un randament de până la 100%.
  3. În funcție de geolocație, avem diferite reduceri zilnice în peste 150 mii de magazine, servicii, pizzerii, centre de divertisment pentru copii.
  4. În pachetul Platinum, existent doar pe teritoriul Americii, beneficiați de servicii suplimentare: în cazul în care vi se defectează mașina pe drum și aveți  nevoie de un camion de remorcare, dacă se blochează ușile, dacă se termină combustibilul, acumulatorul nu se porneşte (costul acestor servicii este de la 70-100 $). Cu pachetul PLATINUM, în astfel de situații, beneficiați gratuit de trei ori pe an de acest tip de serviciu.
  5. De asemenea, pachetul Platinum vă poate asigura călătoria până la 50 mii USD pe teritoriul Statelor Unite, Canada și Puerto Rico.
  6. Serviciul Teledok care se alfă tot în pachetul Platinum, este o aplicație unde introduceți datele voastre medicale și, dacă este necesar, puteți obține o rețetă fără vreo vizită medicală, pentru un medicament de care aveţi nevoie şi pe care l-ați terminat.
  7. Mai puteți opta pentru serviciul de limuzine, reducere la parcare pentru o perioadă mai îndelungată la aeroport.
  8. Beneficiați de un program de finanțare a automobilului. Aveți acces la peste 30.000 de autoturisme noi și uzate.

Descarcă ediția online din ianuarie aici.

Pentru a fi la curent cu afacerile comunității de moldoveni din SUA și alte noutăți despre românii talentați din SUA, abonează-te chiar azi la revista HORA in America! Poți primi revista tipărită și acasă. Nu pierde nicio ediție importantă! 

Comments

comments