Reuniune a agenților turistici

Trei moldoveni au inițiat propria afacere de pe urma unei simple călătorii, fiind mai apoi recunoscuți de peste 20 mii de membri, interesați în acest model și stil de viață de a călători în lumea întreagă. Faceți cunoștință: Igor și Natalia Gutu din Miami, Florida și Cristina Bruma din Republica Moldova, relatează HORA in America

Acum trei ani s-au alăturat unei companii americane de călătorii. Nu se cunoșteau între ei și nici de companie nu prea auziseră. Pasiunea pentru internet și visul lor de a vizita cât mai multe țări, de a explora lumea din jur, a depășit orice limită. Acum și-au creat o echipă de călători membri în peste 20 de țări ale lumii.

Nu le-a fost frică să înceapă noua afacere

Natalia și Igor Guțu, alături de alți parteneri moldoveni

Igor și Natalia Guțu se află în SUA de câțiva ani, unde locuiesc împreună cu copiii. Au ajuns aici pentru a-și asigura o viață mai bună lor și copiilor, așa cum o face majoritatea dintre cei care doresc să-și realizeze visul american. Vacanțele nu erau pe agenda zilei, până într-o bună zi când au descoperit beneficiile unui club american de călătorii. Au observat mai mulți conaționali care călătoreau mai des decât ei în America și au decis să se înscrie drept membri ai clubului.

Compania se înscrie în prestarea serviciilor turistice, care înregistrează venituri de miliarde de dolari. S-au gândit că este o afacere inteligentă de a progresa, dar și de a economisi bani pentru petrecerea vacanțelor de familie, pentru a călători mai des și a câștiga bani pe seama acestor vacanțe.

Parteneriate online, întâlniri în vacanță

Peste puțin timp, au descoperit-o și pe Cristina Bruma, o tânără jurnalistă din Moldova, cu rezultate frumoase în activitatea sa, dar pregătită pentru o nouă schimbare și în căutarea unei noi afaceri. Încrederea pe care o avea în acest proiect, entuziasmul, dorința de a-și schimba viața, dar și de a-i ajuta pe alți oameni să descopere lumea, le-a adus succes.

Parteneriatul de a munci împreună în această afacere l-au semnat online, și s-au văzut prima dată într-o vacanță, și nu oriunde, ci în China, Shanghai. Cu ceilalți parteneri din diferite țări, la fel, s-au întâlnit în diverse orașe. Afacerea este online și echipele își dau întâlnire pentru prima dată tot în vacanțe. De atunci, cei trei moldoveni au înregistrat un itinerar de circa 20 de vacanțe.

Cele mai frumoase destinații au fost Orlando, Dallas, New York, Atlanta, Las Vegas, Grand Canyon, au ales și o excursie cu elicopterul, insulele Maui, Santorini, Creta, Mexic și multe alte orașe din Europa și America. Cel mai îmbucurător este faptul că multe din aceste călătorii au fost gratuite. În unele excursii la munte au mers 70 de moldoveni, cu alți zece s-au întâlnit în Cancun, apoi pe Insula Maui, Hawaii. Cea mai impresionantă vacanță au petrecut-o în Cancun, într-un hotel cu cinci stele, unde și-au dat întâlnire peste o mie de călători din diferite țări și continente.

Afacere internațională cu servicii turistice

Pe lângă zecile de vacanțe, echipele construiesc o afacere de nivel internațional. Au avut posibilitate să ofere gratuit peste 60 de vacanțe membrilor din echipă și chiar unora pasionați de călătorii, fără a-i cunoaște. În timp, au reușit să creeze un club cu peste patru mii de membri călători, cel mai mare fiind reprezentat în Rusia, România, SUA.

Astfel, au schimbat viețile a sute de oameni, care acum înregistrează profituri și călătoresc alături de cei dragi. Circa 100 de membri din clubul celor trei moldoveni au acumulat venituri pasive, de la $600 la $13000/pe lună. Deseori, în echipa lor participă membri din Rusia, Kazahstan, Italia, R. Moldova, Anglia și SUA.

Acesta este abia un început, spun ei. Acest succes a fost recunoscut pe scena din America, la care au participat peste 20 mii de oameni din diferite țări, la fel, membri ai acestui club turistic. Întrebați ce apreciază cel mai mult în această companie, au spus ”emoțiile de pe urma vacanței, oamenii fericiți și  libertatea”. După 25 de ani, Cristina a reușit să-i facă un cadou mamei sale, care nu a mers niciodată în vreo călătorie, iar în calitate de membri ai acestui club, au ales se meargă pe insula Creta.

“Puteți doar să vă inspirați din aceste istorii ca să puteți și voi să mergeți mai des în vacanță. Unicul lucru pe care noi nu îl vom regreta este acela că atunci când vom ajunge la sfârșitul vieții, vom privi la câte locuri noi am vizitat și la câte noi descoperiri am reușit să facem!”, ne spune Natalia Guțu.

Urmăriți pe instagram poze și video din călătoriile celor trei moldoveni, care au pus bazele unei afaceri în servicii turistice: @mytravelcolor  @worldtravel_nata, @cristinabrumawv.

Pentru mai multe detalii, contactați: [email protected], tel: +1 786-320-3802

Sursa: HORA in America

Descarcă ediția octombrie aici

Pentru a fi la curent cu afacerile comunității de moldoveni din SUA și alte noutăți despre românii talentați din SUA, abonează-te online chiar azi la revista HORA in America! Poți primi revista tipărită și acasă. Nu pierde nicio ediție importantă! 

Comments

comments