Donald Trump, președintele SUA

Cu doar o zi înainte de a se întâlni cu Vladimir Putin în Germania, președintele american, Donald Trump, a strecurat mai multe declaratii suprinzator de critice la adresa Moscovei. Trump a complicat astfel si mai mult premisele celei dintai intalniri directe cu președintele rus, Vladimir Putin.

In cel de-al doilea turneu al sau european, presedintele american Donald Trump a sustinut un discurs in care si-a prezentat viziunea despre relatiile cu Europa. Într-o conferință de presă la Varșovia, donald Trump a declarat că Statele Unite lucrează cu Polonia pentru a contracara “comportamentul destabilizator” al Rusiei.

Kremlinul a respins declarațiile președintelui SUA, Donald Trump, care cataloghează comportamentul Rusiei ca fiind unul “destabilizator”, informează Agerpres, care citează Reuters.

“Tocmai de aceea așteptăm prima întâlnire a celor doi președinți“, a punctat Peskov,a notat purtătorul de cuvânt al Kremlinului. “Ei vor putea face personal schimb de opinii asupra celor mai importante probleme și, în primul rând, aceasta va fi o ocazie de a se familiariza și înțelege în cele din urmă abordarea reciprocă adevărată a relațiilor bilaterale și nu abordarea transmisă de mass-media“, a notat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Cei doi președinți ai Rusiei și Statelor Unite, Vladimir Putin și Donald Trump, vor avea prima întâlnire în marja summitului G20 de la Hamburg, Germania, care începe mâine.

Comments

comments