Campionatul naţional de baschet după patru etape. Este vorba de Floare Bender, Admirals-UTM Chişinău şi UA-Basco.
Campionatul naţional de baschet după patru etape. Este vorba de Floare Bender, Admirals-UTM Chişinău şi UA-Basco.

Este unul dintre cei mai promitatori baschetbalisti moldoveni si a acceptat o noua provocare. Oleg Adamov, fostul jucator al celor de la Admirals, s-a transferat la o echipa din Germania si s-a adaptat cum nu se poate mai bine. Moldoveanul a devenit un om de baza la noul sau club, relatează ProTV.

Oleg Adamov este unul dintre cei mai de perspectiva baschetbalisti din Republica Moldova. La cei 20 de ani, el a reusit sa joace pentru selectionatele de juniori si tineret, dar si sa faca furori la editia AllStar de anul trecut. Oleg a reusit sa devina cel mai bun jucator de pana la 16 ani, cel mai bun aparator de pana la 18 ani, dar a obtinut si titlul de cel mai talentat tanar jucator. Dupa ce a avut o evolutie memorabila in Moldova in cadrul clubului Admirals, cu o medie de peste 20 de puncte pe meci, Oleg a acceptat o noua provocare. S-a transferat la o echipa din  Germania.

Oleg ADAMOV, BASCHETBALIST “Sunt mulţumit de tot, m-am regăsit pe mine, e un colectiv bun si deocamdată suntem mulţumiţi de succesele noastre. Joc pentru echipă, intru în ritmul echipei, în ritmul jocului şi mă simt din ce în ce mai confortabil.”

Baschetbalistul moldovean Oleg Adamov s-a transferat la o echipă din Germania
Baschetbalistul moldovean Oleg Adamov s-a transferat la o echipă din Germania

Eugeniu POGORELOV, BASCHETBALIST ADMIRAL “Nu fiecare jucător din Moldova are şansa de a juca peste hotarele ţării şi atunci când am aflat, m-am bucurat foarte mult pentru el.” Oleg si-a amintit si despre cum a inceput totul.

Fostul antrenor al lui Oleg, Vasko Atanasov, vede in el un jucator foarte talentat, care ar putea da lovitura in urmatorii ani. Prietena lui Oleg spune ca despartirea este grea si e gata sa-l urmeze oriunde.

La ErftBaskets, Oleg joaca pe pozitia de point guard. Actualul sau club din Liga a 2-a Regionala a Germaniei este pe prima pozitie in campionat.

Comments

comments