Migrația văzută de către tinerii din Moldova, la concursul foto și video PLURAL + Moldova

962

captura%cc%86-de-ecran-din-2016-10-06-la-11-05-43A fost lansat concursul foto și video PLURAL + Moldova, la a 8-a ediție, unde vor fi promovate ideile tinerilor despre efectele migrației. Scopul concursului este să ofere copiilor și  tinerilor între 9 și 25 de ani posibilitatea de a se expune pe marginea subiectelor migrației și diversității (etnice, culturale, religioase, de gen și etc.) și prin urmare, ca ei să se facă auziți în întreaga lume.

Concursul foto și video PLURAL+ Moldova 2016 a fost lansat pe 1 octombrie de Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova și partenerii acesteia Guvernul Republicii Moldova, comunitatea internațională în Republica Moldova (ONU, UNAOC, Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, Delegația UE, SDC, Nexus/IASCI) și OWH Studio.

PLURAL+ Moldova face parte din inițiativa globală a Alianței pentru Civilizație ONU și Organizația Internațională pentru Migrație. Anul acesta, se va desfășura 8-a ediție a concursului în Republica Moldova.

Odată cu finisarea perioadei de depunere a dosarelor pe 18 noiembrie 2016, un juriu competent va evalua fotografiile și videosporturile în două categorii de vîrstă – de la 9 pînă la 16 ani și de la 17 la 25 de ani. Cîștigătorii vor fi anunțați în mod oficial la Gala de Premiere PLURAL+ MOLDOVA 2016, care va avea loc la Chișinău, pe 16 decembrie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Migranților.

Formularul de participare, Regulamentul concursului și răspunsuri la Întrebări frecvente (FAQ) pot fi descărcate la următorul link.

Formularul de partcipare și mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook al Organizației Internaționale pentru Migrație, misiunea în Moldova (IOM Moldova sau http://www.facebook.com/iom.moldova

Comments

comments