Diaspora de moldoveni din Illianois vrea să fie mai aproape de Moldova prin muzică și bucate tradiționale

1445

13950727_1072173899514567_370304969_oDiaspora de moldoveni din Illianois va organiza pentru prima dată EuroCamp2016, în preajma orașului Chicago, într-un parc de recreație Yorkville, total ascuns de ochii lumii, amplasat lângă istoricul Fox River. Organizatorii spun că este un proiect masiv pentru comunitățile europene aflate în SUA.

“LIKE Project” este o organizație care organizează evenimente și concerte internaționale, o companie fondata in 2013 cu scopul de a aduce pe piață o nouă nișă pentru distracție.

Petru Duca, unul dintre organizatori, își propune să unească comunitatea moldovenilor din SUA prin muzică, dans și diferite concursuri, care îi vor aduce pe cei plecați de acasă mai aproape.

La eveniment sunt așteptați moldoveni, români, ucraineni, polonezi, ruși și multe alte etnii. Pe întreaga perioadă a acestui camping se vor desfășura activități sportive, fotbal, volei, badminton, diaspora va asculta muzică live, vor fi organizate concursuri pentru cupluri și două scene de muzică și dansuri până dimineața.

“Toți suntem plecați de acasă și fiindu-ne dor de ceea ce ne face să ne simțim din nou aproape de cei dragi, nici nu încape îndoială că moldovenii din SUA vor veni cu tot dragul la evenimentul organizat de echipa “LIKE Project” adica Petru, Mihai, Tudor”, afirmă Petru Duca.

Astfel, cetățenii moldoveni sunt așteptați între 26-28 august la EuroCamp2016, iar programul prevede și muzică de DJ din SUA, Polonia, Lituania si Moldova.

TheMeatLovers/Moldova/Chicago https://www.mixcloud.com/

Gregory Greitzer/Stereo/Chicago, AdamLisau/Lituania/Chicago, NewSon/Moldova/Chicago, Nik LottIe_IC/Washington, Brian Boncher/SUA/Chicago, Ivan Markov/Moldova/ Chicago.

Pe teritoriul festivalului vor fi organizate locuri speciale pentru bucate europene, iar DP Studio” va surprinde pe toți cu frumoasele momente. Organizatorii pot fi contactați la numerele de telefon:

312-358-3554 Petru 630-862-9931, Mihai 773-747-6440 Tudor

 

Comments

comments