Atletul Alex Magala surprinde publicul american din New York

2010
Alex Magala la showul american din New York
Alex Magala la showul american Ellen din New York

Moldoveanul Alex Magala surprinde din nou! Dupa ce a lasat cu gura cascata juratii de un concurs de talente din Marea Britanie, tanarul a fost invitat la o emisiune celebra din Statele Unite. Si de aceasta data, Alex a reusit sa socheze publicul.

Alex Magala a inceput cu un dans la bara, reusind imediat sa incinga atmosfera. Apoi, tanarul a executat mai multe trucuri cu sabii. Dupa ce practic a inghit una dintre ele, moldoveanul a trecut la acrobatii, facandu-i sa tipe de frica pe spectatori.

Pe tot parcursul evolutiei sale, prezentatoarea emisiunii abia ca se mai uita in partea lui Alex. Dupa ce si-a incheiat acrobatiile, moldoveanul a fost intrebat de ce a decis sa se ocupe de trucuri atat de periculoase.

Capture222“Eu sunt din Moldova, o ţară din Europa de Est. Este o ţară săracă şi nu prea ai ce face acolo. Într-o seară rece şi ploioasă, mă simţeam atât de disperat din cauza vârstei pe care o am. Priveam show-ul America are talente!” Participa un tânăr, care a primit atâtea reacţii suprinzătoare şi mi-am zis: Asta e!” “

Moldoveanul in varsta de 26 de ani este originar din Orhei. Anterior, Alex Magala a participat la show-ul de talente din Maria Britanie, unde a reusit sa surprinda publicul, dar si membrii juriului.

Totusi, unul dintre cele mai periculoase trucuri, Alex l-a facut la show-ul de talente din Ucraina.

Comments

comments