Mitropolitul Vladimir îsi face PR în Parlament pe seama Legii anti-discriminare

1007
Mitropolitul Vladimir în Parlament
Mitropolitul Vladimir în Parlament

Mitropolitul Vladimir, care a ținut astăzi un discurs în Parlamentul Republicii Moldova, în fața deputaților s-a declarat împotriva legii antidiscriminare, adoptată încă din anul 2012. Astfel, potrivit lui țara noastră este creștină, iar minoritățile sexuale nu ar trebui să dicteze majorității, relatează AGORA.md

„Și în mitropolia Moldovei, și a Basarabiei, și catolică, și adventiștii, și baptiștii toți au discutat această temă – minoritățile sexuale. Suntem o țară creștină: 98% au spus atunci că sunt creștini iar 2% care îi susțin pe aceste minorități. Este pentru noi o înjosire să fim egali cu acele două procente”, a declarat mitropolitul în aplauzele unor deputați din legislativ. În continuare, acesta s-a referit la inițiativa dată și la alte inițiative ca „legile astea temporare”.

Mitropolitul a mai îndemnat deputații la „unire”, pentru a lucra împreună pentru cetățenii Moldovei, și să intre în istorie ca cel mai puternic legislativ ce are grijă de oameni.

Totodată, în mesajul său Vladimir a menționat că în acest an „focul Haric” va fi adus sâmbătă, între orele 19:00 și 20:00, iar dacă în anii precedenți acest act a fost finanțat de către Vladimir Voronin sau Vlad Filat, în acest an a fost adus din contribuția proprie a bisericii.

Comments

comments