A crescut cinci copii, care l-au izgonit din propria casă și intimidat

1210

 

Nicolae Costin, or. Chisinau; foto: Ziarul de Gardă
Nicolae Costin, or. Chisinau; foto: Ziarul de Gardă

Nico­lae Cos­tin, tatăl a cinci copii spune că la bătrâ­nețe a fost dat afară din pro­pria casă. Infor­ma­ția des­pre fap­tul că băr­ba­tul doarme pe scă­rile blo­cu­lui în plină iarnă a fost pos­tată pe o rețea de soci­a­li­zare. În susținerea acestuia au venit vecinii din scara blocului unde locuia, care s-au oferit să-i aducă bucate.

Intervievat de jurnalistii Ziaului de Gardă si Curaj TV, bătrânul spune că doarme pe scări, iar poliția l-ar fi amendat pentru că nu respectă ordinea publică. Soția a reusit să rămână să locuiască cu cei doi feciori, dar nu a dorit să ofere detalii.

Informația despre faptul că bărbatul doarme pe scările blocului în plină iarnă a fost postată pe o rețea de socializare, care a trezit multe reacții despre educația în familie. Unul dintre vecinii săi spune că e deja a doua iarnă de când îl văd că doarme afară. Recent s-a întors de la spital, iar de cinci zile nu este lăsat să doarmă în propriul apartament.

Avocatul Valerian Mînzat spune că bărbatul a fost urcat în automobil de către unul dintre feciori si predat sorii lui care se află în Orhei. Familiei lui Nicolae Costin i s-a solicitat să fie reîntors acasă pentru a clarifica situația bărbatului. Unul dintre martori a afirmat că a fost bătut dupa un scandal de familie si a fost supus amenințărilor din partea propriilor feciori. O cerere în acest sens este depusă la Inspectoratul de Poliție Ciocana pentru a verifica starea bărbatului.

Tot­o­dată, veci­nii poves­tesc că băr­ba­tul, care a sufe­rit un acci­dent și nu poate sta mult timp pe picioare, de mai mult timp este alun­gat din locu­ință, însă au men­țio­nat și fap­tul că acesta este une­ori vio­lent și vor­bește urât și ade­sea din apar­ta­men­tul cu pri­cina se aud cer­turi.

sursa: ZDG.md, Curaj.TV

Comments

comments