Maia Sandu: Actualul Parlament de la Chişinău sfidează votul cetăţenilor

1092
sursa: www.romaniatv.net
sursa: www.romaniatv.net

Ex-ministra Educației, Maia Sandu, a acordat un interviu pentru Radio Chișinău în care spune că noua majoritate parlamentară creată nu este decât „o făcătură care sfidează votul cetățenilor”. Unica soluție pe care o vede Maia Sandu sunt alegerile anticipate.

„Această platformă nu este altceva decât o făcătură care sfidează votul cetăţenilor de la alegerile parlamentare din 2014 , pentru că dacă ne întoarcem la rezultatele acestor alegeri, altele au fost rezultatele şi altul a fost mesajul celor care au votat. Acum vedeţi cât de abili sunt unii politicieni, că doar într-un an de zile, să refacă structura votului în Parlament şi să ne trezim cu o majoritate care nici pe departe nu reprezintă votul acordat în 2014. Este un exemplu de corupţie politică extrem de periculoasă”, crede Maia Sandu.

Potrivit fostului ministru care colectează semnături pentru a crea un partid, alegerile anticipate sunt singura soluție viabilă. „Ne-am convins că majoritatea din Parlament nu are nici voinţă şi nici dorinţa să îmbunătăţească lucrurile pentru cetăţenii acestei ţări. Dimpotrivă, tot ce fac ei în ultima vreme sfidează bunul simț şi vine împotriva interesului cetăţenilor şi, în această situaţie, nu ne rămâne altceva decât să schimbăm această clasa politică pe altă clasa politică”, menționează Maia Sandu.

Amintim că ieri 55 de deputați au semnat pentru candidatura PD la funcția de prim-ministru, actualul ministru în exercițiu al MTIC, Pavel Filip.

sursa: agora.md

Comments

comments