Lorena Eni, model, NYC
New York | Doina Calcea | În Moldova a absolvit facultatea de Turism, apoi facultatea de Drept. Deși părinții își doreau să urmeze o carieră în medicină, Lorena Eni a ajuns model cotat la New York. Tânăra este stabilită în zona metropolitană de doi ani. A apărut pe coperțile câtorva reviste internaționale, în alte zeci de publicații și într-un film. În 2018 a devenit vegetariană, a defilat la New York Fashion Week și a devenit imaginea brandului Annie Couture, relatează HORA in America.
Modelling: După 12 ani de dansuri sportive, am început cariera de model cu rubrici de stilistă la posturile de TV, apoi am participat la un campionat în Milano. Așa am devenit fața salonului, am început să am multe proiecte și sesiuni. Am participat la câteva showuri internaționale pentru Fashion TV, și un concurs de frumusețe Internațional.
În New York colaborez cu mulți designeri locali, sunt model pentru reviste de bijuterii. E posibil să-ți faci un trai din modelling, doar că eu iubesc stabilitatea, și cele mai multe joburi de modelling sunt doar în săptămânile modei. De când m-am mutat în New York, am participat în fiecare sezon. Modelling e un part-time job, diminețile lucrez designer de flori și am proiecte cu cățelușul meu, Milo, care este și el model.
Frumusețe: Frumusețea e cea care vine din interior spre exterior și nu invers.
Secrete ale frumuseții: Alimentaţie sănătoasă și yoga.
Moda: Urmăresc schimbările din lumea modei, însa nu mă conformez imediat. Hainele au și ele suflet, iar sufletul lor trebuie să intre în rezonanță cu sufletul tău.
Lorena Eni, model, NYC, colecție personală
Stil: Recunosc că sunt dependentă de lucruri noi, așa că stilul meu este în continuă schimbare, pentru că ceea ce cumpăr nu vine în completarea garderobei, ci vine să o provoace. Îmi plac în mod deosebit rochiile, însă și ținutele mai masculine.
New York: În New York se derulează viața asta ca în filme. Îl ador!
Dificultăți: Așa cum depresia este boala optimiștilor, am simțit-o pe pielea mea. Un pesimist veridic niciodată nu va fi surprins de abis. În acest moment sunt mai fericită și mai liniștită sufletește ca niciodată.
Bărbați: Apreciez felul lui de-a face fericită pe femeia de alături. Mă deranjează cel mai mult la un bărbat secretomania exagerată. Un bărbat de succes este cu familie. Nu există nimic mai sexy decât un bărbat care-și poate controla impulsurile, lipsit de aroganță și care nu are nimic de dovedit. Sunt mai egoistă dacă e să vorbim despre sacrificiu pentru un bărbat. Întotdeauna trebuie să ții minte că propriul tău univers lăuntric e o prioritate pentru tine și nicio „iubire” a lumii nu te poate forța să renunți la el.

Ce se ascunde în spatele colecției Mystic, creată de un designer iscusit român din NYC?

Calităţile preţuite la un om: Bunul simț.
Ce detești cel mai mult la un om? Duplicitatea.
Motto-ul după care îți ghidezi viața: “Indiferent de ceea ce poți face sau visezi că poți face, începe. Îndrăzneala are geniu, putere și magie în ea” – W.H. Murray.
Cartea preferată: “Some love, some pain, sometimes.” J. California Cooper
Ce muzică asculți în timpul liber? Smooth jazz.
Cum miroase parfumul succesului? A muncă.
Lorena Eni, model, prezentare de modă, NYC
Ce este, pentru tine, fericirea perfectă? Liniștea sufletească, entuziasmul fiecărei zile.
Culoarea preferată: Negru și culorile pastelate.
Porecla din copilărie: Riţa.
Filmul la care ai plans: “Water for elephants”.
Parfumul preferat: Creed- Aventus.
Țara unde ai vrea să ajungi: Japonia.
Bucatele preferate: Salata de voinicică cu sfeclă roșie.
Băutura preferată: Cafeaua.
Sărbătoarea preferată: Crăciunul

 

 

Descarcă cu plată ediția online sau tipar a revistei HORA in America (martie).

Hai în HORĂ să descoperi comunitatea de români din SUA și alte noutăți despre profesioniști și oameni talentați! Abonează-te chiar azi la revista HORA in America! Poți primi revista tipărită și acasă. Nu pierde nicio ediție importantă! 

Comments

comments