Tot mai mulți moldoveni au intrat simțitor pe piața de transport cu camioanele în SUA. Dacă conduceți un camion sau sunteți proprietarul unei afaceri de transport cu camioane, aveți nevoie să vă asigurați. Există mai multe tipuri de asigurări pe care puteți opta pentru camionul dvs. VMC Group vă pune la dispoziție o listă cu cele mai solicitate tipuri de asigurări.  Dacă aveți îndoieli cu privire la tipul de asigurări de care aveți nevoie, puteți solicita ajutorul experților. 

imagine simbol

 

Asigurări pentru prejudicii fizice (Physical Damage)

Acesta este cel mai des întâlnit tip de asigurare pe care îl puteți obține pentru a vă asigura camionul și remorca. Prima pe care o plătiți se va limita la un anumit procent din valoarea totală a camionului. Prejudiciile fizice sunt unul dintre singurele tipuri de asigurări din această listă, care nu sunt strict impuse de lege. Dacă îți finanțezi vehiculul cu ajutorul unei bănci sau unei alte instituții de împrumuturi, creditorul care vă garantează proprietatea va solicita, cel mai probabil, să optați pentru acest tip de asigurare.

Atunci când procurați o asigurare pentru daunele fizice ale camionului dvs., este o idee bună să indicați valoarea reală a proprietății. Unii brokeri de asigurări vor încerca să vă vândă o poliță care subestimează sau supra evaluează valoarea acestuia.

Cum o afacere de călătorii devine una profitabilă pentru o familie de moldoveni?!

În cele din urmă, la sfârșitul zilei, majoritatea companiilor de asigurare vor plăti despăgubirile în rezultatul unui accident, estimând valoarea reală a camionului pe piață, chiar dacă ar însemna o pierdere totală pentru dvs.

Garanții primare pentru vehicule (Primary Auto Liability)

Nu te lăsa păcălit de acest titlu. Acest tip de asigurare se aplică în mod egal autoturismelor, camioanelor și SUV, utilizate în industria de transport sau în livrări. Este un tip de asigurare obligatorie, impusă de reglementările federale.

Chiar dacă în prezent închiriați camionul, trebuie să dispuneți de această asigurare. Garanțiile primare pentru vehicule este tipul de asigurare care vă oferă protecție integrală dacă un accident, care implică vehiculul dvs., duce la vătămarea unei mașini terțe.

Dacă în prezent închiriați autovehiculul pe care îl conduceți, ar trebui să specificați cine va plăti factura pentru acest tip de asigurare. În acest caz, poate plăti compania sau plătiți dvs săptămânal suma care se cuvine?! În acest fel, evitați orice surpriză neplăcută când va fi eliberată factura pentru asigurare.

Garanții generale (General Liability)

Acesta este tipul de asigurare destinat să vă protejeze afacerea dvs. pentru orice vătămare corporală sau daună materială, care s-ar putea produce în afara camionului în sine.

De exemplu, dacă ați alunecat și ați adus prejudicii afacerii, puteți utiliza această poliță pentru a revendica pagubele. Puteți, de asemenea, să o utilizați pentru eventualele vătămări pe care dvs. sau clienții dvs. le pot suferi în timpul livrării sau recepționării bunurilor, precum și în alte situații similare.

Garanții în afara conducerii (Non-Trucking Liability)

Veți avea nevoie de acest tip de asigurare la îndemână în cazul în care vă pomeniți într-un accident care implică camionul dvs., atunci când staționează, adică accidentul nu s-a produs în timpul conducerii.   

Asigurarea marfii (Cargo Insurance)

Acesta este tipul de poliță de care veți avea nevoie pentru a acoperi eventualele daune, care ar putea apărea în timpul transportării mărfii pe care o livrați. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că această asigurare este supusă unui număr mare de posibile excepții.

Acestea se pot referi la situațiile dacă vehiculul dvs. a fost sau nu supravegheat în momentul accidentului, dacă a fost sau nu supus unui furt, estimarea plății în cazul în care a survenit un furt și multe altele. Este o idee bună să citiți cu atenție acest tip de asigurare, pentru a evita anxietatea la momentul solicitării despăgubirilor care vă poate fi refuzată, deoarece acest scenariu nu este prevăzut în contractul dvs.

Așa cum puteți analiza, există multe tipuri de asigurări care vă stau la dispoziție. Dacă aveți alte întrebări, comentarii sau clarificări cu privire la asigurările pentru camionul dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vă putem oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre tipurile de asigurare a camioanelor, precum și despre polița pentru care optați și care răspund cel mai bine nevoilor dvs. Dacă sunteți interesat să primiți o ofertă, sau alte informații despre cum să economisiți bani pentru asigurarea camioanelor, contactați-ne chiar astăzi.

Sunați la numărul 847-978-4678, expediați un mesaj la [email protected], sau vizitați site-ul nostru www.vmcins.com

Comments

comments