Alina Fierra

“Sunt o visătoare incurabilă, un om care încearcă în fiecare zi să aducă o schimbare pozitivă în viața personală și, în același timp, în viața celor din jurul meu. Pasiunea mea a fost întotdeauna să pun un zâmbet pe buzele spectatorilor și să-i fac să uite de probleme”, așa se destăinuia Alina Fierra revistei România VIP Press.

Compozitoare și interpretă, actriță și model, dansatoare și coreografă, Alina are o energie debordantă, care cucerește spectatorii, dar și prietenii. Ne-a invitat zilele trecute la concertul de lansare al unui nou album, pe care l-a conceput și înregistrat anul acesta. Am ajuns în cochetul club Upstairs la Vitello’s și, alături de un numeros grup de susținători români, am petrecut o memorabilă seară de muzică cu surprize.

În buna tradiție, Alina a apărut pe scenă într-un set de costume sclipitoare, care pot fi oricând parte dintr-un spectaculos show de Las Vegas. Prezentând câteva melodii electro-pop din noul album, dar și câteva cântece de suflet, interpreta nu a pierdut ocazia câtorva momente dansante, ce au pigmentat aparițiile ei scenice. Alina a reușit să creeze o atmosferă de spectacol de anvergură pe scena destul de neprimitoare a clubului de jazz, dovedind măsură și gust artistic. Și mult curaj. Dată fiind sala clubului și ambianța, suportul fanilor români, Alina Fierra a pregătit cu migală fiecare moment și a primit, pe bună dreptate, aplauze.

Surpriza serii a fost invitatul special, nimeni altul decât celebrul George Rotaru. Bun prieten și un adevărat coleg de breaslă, George a ținut neapărat să fie alături de Alina Fierra. În câteva momente muzicale memorabile, îndrăgitul interpret ne-a purtat prin lume cu câteva mostre de sunete internaționale.

George Rotaru

În premieră, ne-a prezentat compoziții românești noi, parte din albumul recent lansat. Așa cum recunoștea tot în România VIP Press, “Adevărul este că meseria mea îmi dă o stare de bine, mă simt minunat când pot cânta pentru oameni. Nu există o mai mare relaxare și terapie pentru mine. Călătoresc mult, asta mă menține în mare formă, întâlnirea cu lumea mă face fericit, mă relaxează”. George a creat o voie bună molipsitoare, care a complementat spectaculoasele numere muzicale ale Alinei.

În momentul culminant al serii, Alina și George ne-au făcut cadou un emoțional și melodios duet și au anunțat noul lor proiect de colaborare pentru un set de melodii într-un album comun. Este o propunere extrem de incitantă, pentru că Alina folosește ritmuri moderne, în vreme ce George Rotaru rămâne ultimul mare interpret și compozitor de romanțe românești. Sperăm că cei doi artiști să lanseze rezultatul acestei colaborări cât de curând, Upstairs at Vitello’s!

Sursa: HORA in America

Comments

comments