Cineaștii români devin tot mai populari în industria filmelor din Hollywood. “A doua venire a lui Hristos” este un film produs de o scenaristă din România, Diana Angelson, premiera căruia va avea loc pe 7 decembrie în Los Angeles. 

Mesajul filmului este că doar prin credință și dragoste se poate salva omenirea, care a primit și binecuvântarea sfântă a Papei Francis din Orașul Vatican.

Filmul redă călătoria captivantă a unei femei de știință într-o luptă dintre bine și rău care descoperă că adevărata credință poate aduce miracole. Potrivit criticilor de film, realizate de Fundația The Dove, filmul îndreaptă omenirea spre Isus, care devine o singură speranță pentru cei care ajung la o conștiință supremă”.

Second Coming Of Christ (2017) Trailer 2 – (Music by Silvia Le…

Second Coming Of Christ (2017) Trailer 2 – (Music by Silvia Leonetti ) – Coming Soon

Posted by Thesecondcomingofchrist on Thursday, January 26, 2017

La producția filmului a lucrat o echipă de oameni talentați, recunoscuți în diverse filme cu renume: Diana Angelson (Armenia, dragostea mea), Jason London (Dazed and Confused), Quinton Aaron (The Blind Side), Natalie Burn (Expendables 3), Al Sapienza (Sopranos, House of Cards) film care a fost nominalizat la Globul de Aur, Tom Sizemore (Saving Private Ryan), și nominalizatul la Oscar, Sally Kirkland (JFK, Bruce Almighty).

A doua venire a lui Hristos marchează debutul regizoral al lui Daniel Anghelcev. Diana Angelson (în rolul lui Diana Busuioc) a scris scenariul produs de producțiile lui Flawless de la Anghelcev, împreună cu producția 7Heaven Productions și Film Brewery.

Cu detalii despre premieră, vom reveni în curând!

Comments

comments