“Quiz Women USA” aduce prima revista cu abonament în limba română pentru diaspora din SUA, cu livrarea din Chicago.

“Quiz Women USA” este o organizatie non profit ce își desfășoara activitatea în mai multe orașe de pe continentul Nord-American. Echipa organizează seminare pentru a susține proiecte de caritate, menite să ajute, să susțina cauze și proiecte din Republica Moldova.

O inițiativă frumoasa, la fel ca și cele precedente, este de a aduce prima revistă cu abonament în limba romana pentru cei care trăiesc pe teritoriul SUA.

PICI VOINICI este o revista cultural-distractivă pentru copii. A fost creată cu scopul promovării poveștilor și a poeziei printre micuții ce traiesc departe de Moldova, dar ai căror părinți doresc ca cei mici să cunoască literatura, poeziile, poveștile, ghicitorile din folclorul românesc. De asemenea, pe paginile revistei sunt publicate jocuri distractive, rețete culinare și multe alte informații utile.

Revista este ilustrată de cunoscutul pictor Lica Sainciuc, renumit pentru ilustrările cărților Albinuța de Grigore Vieru; Copii și Păpădii de Constantin Dragomir; Zina celor Micuți de Lidia Hlib și multe altele, iar textele sunt redactate de scriitorul Doru Ciocanu.

PICI VOINICI apare de 6 ori pe an, are 20 pagini, iar datorită muncii unei echipe, poate ajunge la ușa casei celor care traiesc în SUA, exact ca orice altă revistă cu abonament de pe acest continent.

Pentru cei ce doresc să se aboneze la o revista prețioasă, autentic română, trebuie doar sa completeze online Formularul. Mai multe detalii despre abonament si formular descoperiti in link-ul urmator: Pici Voinici.

Comments

comments