Seminar informativ pentru cetățenii din diaspora moldovenilor din Chicago

1367

Un grup de socializare, cu numele “Quiz Moldovence din SUA” au hotarit sa iasa din hotarele sale virtuale si vor organiza un seminar ce va raspunde la o serie de intrebari cu care se confrunta moldovenii care traiesc pe teritoriul SUA.

Astfel, Quiz moldovence din SUA invita la seminarul “Un om informat este un om puternic”, pe 16 februarie, ora 9.30. Un seminar caritabil ce va sustine Centrul National de Prevenire a Abuzului fata de Copii din RM si promovind Prietenul Copiilor Abuzati”Dodo”.

Profesionisti, oameni de afaceri, vor fi deschisi pentru a purta o conversatie in diferite domenii asa ca: sistemul de invatamint, asigurari de sanatate, asigurari de viata, asigurarea proprietatilor, vinzarea-cumparare de imobil, credit ipotecar, inchirieri locuinte precum si restaurarea proprietatilor dupa un incident de forta majora ( inundatii, furtuna ) s.a.m.d.

Scopul evenimentului este unul caritabil, banii colectati din bilete si din vinzarea mascotei Dodo vor fi donati pentru reabilitarea copiilor abuzati (https://guvern24.md/projects/dodo-prietenul-copiilor-abuzati/) Pentru copiii ce vor veni cu mamicele la eveniment vom avea un mic spatiu amenajat cu jucarii.

In cadrul seminarului vor vorbi specialisti in diferite domenii, reprezentanti a diferitor Companii, oameni de afaceri: “Daniela Realty”, Daniela Duta – cumparare- vanzare, inchirieri imobil; Romexterra Construction Water&Fire – Restaurarea proprietatilor dupa un incident nedorit inundatii, foc, furtuna etc.; Mariana Torz, Lilia Balan – Health&Life Insurance (asigurare sanatate si viata); Catalina Grija, Doctor Medic generalist – frumusete si sanatate in SUA; Reprezentant Compania “American Family Insurance” – asigurare imobiliara si masini; Argentina Parasca (“Backpacks for Hope”), Elena Moraru designer Interior – Sistemul de invatamint; Walter Krajevski, Compania “Wintrust Mortgage” – credit ipotecar.

Pina acum, proiectele initiate de “Quiz Moldovence din SUA” au fost sustinute de Compania “Deluxe Vin”. Deasemenea, Daniela Duta si Andreea Dobrescu se implica activ in toate proiectele caritabile al acestui grup.

Parcarea este gratuita. Costul unui bilet procurat in prealabil – 10$; in ziua evenimentului – 15$. Paypal cont: [email protected]

Comments

comments