Atletul Alex Magala surprinde publicul american din New York

0
1847
Alex Magala la showul american din New York
Alex Magala la showul american Ellen din New York

Moldoveanul Alex Magala surprinde din nou! Dupa ce a lasat cu gura cascata juratii de un concurs de talente din Marea Britanie, tanarul a fost invitat la o emisiune celebra din Statele Unite. Si de aceasta data, Alex a reusit sa socheze publicul.

Alex Magala a inceput cu un dans la bara, reusind imediat sa incinga atmosfera. Apoi, tanarul a executat mai multe trucuri cu sabii. Dupa ce practic a inghit una dintre ele, moldoveanul a trecut la acrobatii, facandu-i sa tipe de frica pe spectatori.

Pe tot parcursul evolutiei sale, prezentatoarea emisiunii abia ca se mai uita in partea lui Alex. Dupa ce si-a incheiat acrobatiile, moldoveanul a fost intrebat de ce a decis sa se ocupe de trucuri atat de periculoase.

Publicitate comercială

Capture222“Eu sunt din Moldova, o ţară din Europa de Est. Este o ţară săracă şi nu prea ai ce face acolo. Într-o seară rece şi ploioasă, mă simţeam atât de disperat din cauza vârstei pe care o am. Priveam show-ul America are talente!” Participa un tânăr, care a primit atâtea reacţii suprinzătoare şi mi-am zis: Asta e!” “

Moldoveanul in varsta de 26 de ani este originar din Orhei. Anterior, Alex Magala a participat la show-ul de talente din Maria Britanie, unde a reusit sa surprinda publicul, dar si membrii juriului.

Totusi, unul dintre cele mai periculoase trucuri, Alex l-a facut la show-ul de talente din Ucraina.

Comments

comments